סואי סושי ת"א

מגוון בתפריט סוי סושי בר ת"א



עוד סושייה אהובה עלינו היא סוי סושי ת"א, המטעמים בה והמבחר בתפריט בהחלט ראוי לשבח. בים התפריטים של המסעדה סוי סושי בר ת"א ישנו מבחר עצום, אך רצינו לתת לכם הסבר קטן על המרכיבים הנפוצים בסושי. ישנו מגוון רחס של מרכיבים נפוצים בסושי, בגדול אפשר להכניס כל מרכיב שרק תחשבו עליו אל הסושי שלכם אבל כמו בן אנחנו רוצים שזה יהיה גם טעים. אז בשבילכם פירטתי את מבחר המרכיבים שבדרך כלל שמים בסושי:

פירות ים ודגים- כמובן שאין זה כשר לכל שומרי הכשרות מבינכם אך בהחלט אלו מרכיבים נפוצים בסושי ויכולים להיות מאוד טעימים לכל האוהבים דגים נעים למינהם. לשימוש בדגים בסושי יש לבחור בדגים יפים ונעים הרבה יותר מאשר בבישול רגיל של דגים.

אורז- כמובן אחד המרכיבישם שבלעדיו אין סושי, לרוב עושים שימוש באורז עגול לסושי.
אצת ים (נורי)- באמצעות האצה הזו עוטפים את הסושי, זוהי בעצם השיכבה החיצונית של הסושי אותה צריך לרדד לפני עיטוף הסושי.

סואי סושי תל אביב ושירותי המשלוחים


מסעדת סוי סושי ת"א ממוקמת במרכז-דרום תל אביב ומציעה גם היא מבחר עצום של סושי ובינהם: אורמאקי, מאקי, פוטומאקי, גונקאן, סשימי, ניגירי, סנדוויץ' סושי, אינארי ועוד.. המחירים אתצל סואי סושי ת"א אינם יקרים כלל ובהחלט הוגנים. גם סואי סושי תל אביב מציעה שירותי משלוחים בעלות של 12 ש"ח עבור הזמנה במינימום של 50 ש"ח עבור משלוח.